MSNetwork prva poslovna konferencija u BiH


Kao što je većim dijelom poznato, ovog mjeseca se održava prva Microsoft-ova poslovna konferencija u Bosni i Hercegovini, tačnije u Banjaluci 17 i 18 marta. Ova konferencija će na jednom mjestu okupiti predstavnike bh. privrede, privatnog i javnog sektora, te istaknute domaće i inostrane IT stručnjake s ciljem predstavljanja najnovijih Microsoftovih i partnerskih rješenja i njihovog korištenja za efikasnije poslovanje.

Konferencija je podijeljena na četiri dijela, i paralelno nudi tri smijera prezentacija namijenjena poslovnim korisnicima, IT profesionalcima te programerima, te četvrti smijer su predavanja lokalnih User grupa.

Kao konferencijske sale izabrani su velika i mala sala Dječijeg pozorišta RS, amfiteatar Doma omladine te prostori Hotela Vidović. Kao što je već rečeno osim predavanja iz spomenute tri kategorije, posjetiocima će tokom konferencije biti ponuđena i predavanja koja će pripremiti članovi Microsoft zajednice korisnika i profesionalaca u Bosni i Hercegovini, MSCommunity.ba, a detaljan raspored predavanja možete naći na oficijelnoj stranici konferencije http://www.msnetwork.ba.

Sve informacije oko konforencije možete pogledati na http://www.msnetwork.ba, raspored predavanja sa temama po smjerovima također možete pogledati na http://msnetwork.ba/program.aspx, a informacije oko predavača na stranici  http://msnetwork.ba/predavaci.aspx.

Vidimo se na konferenciji!

 

Advertisements

About Bahrudin Hrnjica

PhD in Mechanical Engineering, Microsoft MVP for Visual Studio and Development Technologies. Likes .NET, Math,Data Science, Evolutionary Algorithms, Machine Learning, Blogging.

Posted on 08/03/2011, in Microsoft and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s