Predavanje o Monodoridu na MobilityDay konferenciji


Sada već možemo reći tradicionalno, hrvatske firme Citus doo i Mobendo doo iz Zagreba održavaju po 8 put konferenciju posvećenu mobilnim rješenjima. I ove godine predavanje će biti organizirana za tri ciljene grupe polaznika.

Razvojni smijer koji će govoriti o zadnjim novostima u svijetu Windows Phone 7 i Bada OS, te Monodorid platformi – .NET framworku (Mono) koji se vrti na Android telefonima. Pored toga biće riječi o HTML5 aplikacijama kao jedinstvenoj tehnologiji za sve mobilne platforme. Takodjer, neće biti zaobiđena ni tema Cloud computinga i njihove primjene u mobilnim rješenjima.

ITpro smijer će govoriti o nešto laksim temama administracije i serverskim rješenjima, dok će poslovni smijer govoriti o upotrebi mobilnih tehnologija u svakodnevnom poslovnom okruženju.

Predavanja će držati vodeći strani i hrvatski stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja, među kojima posebno ističemo Microsoft MVP-e iz Hrvatske, Bosne i Herzegovine, Engleske i Njemačke, te stručnjaci iz Microsofta, Nokie, VIPneta, Samsunga i SAP-a.

Ove godine pripala mi je čast da držim predavanje zajedno sa Damirom Dobrićem oko Monodroid platforme (Mono for Android) i razvoju Android aplikacija na microsoftovoj razvojnoj plaftormi .NET (Mono) i Visual Studiu 2010. Svakako da Android kao najraširenija platforma ima mjesta na ovakvim konferencijama, a posebnu čar ima kada to radite sa C# i .NET Frameworkom i VS2010 kao IDE.

Konferecija će se održati 21. septembra u Zagrebu u Hotelu Antinović.

Više informacija o konferenciji možete fobiti na www.mobilityday.com

Vidimo se na konferenciji.

Advertisements

About Bahrudin Hrnjica

PhD in Mechanical Engineering, Microsoft MVP for Visual Studio and Development Technologies. Likes .NET, Math,Data Science, Evolutionary Algorithms, Machine Learning, Blogging.

Posted on 04/09/2011, in .NET, Monodroid and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s