Druga MSCommunity BH konferencija 4. oktobra u Sarajevu


mscommunitiy2

Sada već tradicionalno, u Sarajevu će se 4. oktobra održati 2 po redu MSCommunity BiH konferencija, čiju organizaciju i program rade isključivo ljudi iz MSCommunitiy Bosna i Hecegovine. Ova konferencija planirana je da bude jednodnevna sa dva smijera IT Pro i Dev smjer na kojem će članovi Communityia održati predavanja vezana za najnovije Microsoft Tehnologije iz ovih navedenih područja.  Konferencija će se održati u salama hotela Bristol u Sarajevu sa početkom u 9:00 sati.

Raspored konferencije kao i predavače možete vidjeti ovdje.

Kao i prošle godine pripala mi je čast da održim predavanje na temu Šta je novo za .NET developer u Visual Studio 2013  . Na predavanju ću dati određeni presjek novina i poboljšanja koja se odnose na .NET odnosno:  Visual Studio IDE, VS Debugger, novu verziju EF 6, te odredjena poboljšanja koja dolaze za ASP.NET i Windows Store aplikacije.

Nadam se da će kao i prošli put konferencija biti dobro organizirana, da će se tražiti mjesto više i da će atmosfera biti odlična. 

Vidimo se na konferenciji.

Advertisements

About Bahrudin Hrnjica

PhD in Mechanical Engineering, Microsoft MVP for Visual Studio and Development Technologies. Likes .NET, Math,Data Science, Evolutionary Algorithms, Machine Learning, Blogging.

Posted on 30/08/2013, in .NET and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s