Bihac .NET UG Meeting: Windows Azure za početnike (13.3.2014 u 17:00)


image

U četvrtak 13. marta biće organiziran sastanak Bihać .NET UG i predavanje na temu Windows Azure. Predavanje će biti održano na Tehničkom fakultetu u Bihaću sa početkom u 17:00. Svi koji su zainteresirani za ovu temu i željeli bi vidjeti kako je koncipiran i šta Windows Azure nudi možete doći na predavanje.

Prijava za predavanje ide preko Bihac .NET Facebook stranice na ovom linku: https://www.facebook.com/events/669438553121059/

Tema: Windows Azure za početnike

Opis: Windows Azure predstavlja Microsoftov Cloud platformu koja je jedinstvena na tržištu i nudi infrastrukturu, servise i aplikcije u oblaku. Predavanje će dati pregled najznačajnijih osobine ove platforme koje uključuju Virtualne mašine, Web stranice, SQL baze podataka, skaliranje, deployment, Visual Studio online i druge Windows Azure komponente. Predavanje će dati osnovne informacije koje su vam potrebne da bi započeli učenje ili korištenje ove brzo rastuće platforme.

Trajanje: 60-90 minuta

Predavač: mr. sc. Bahrudin Hrnjica, Microsoft MVP za C#.

Na predavanju ćemo dijeliti i nagrade a to su besplatne kotizacije za MSNetwork konferenciju, te druge poklone naših sponzora.

Vidimo se na predavanju.

Advertisements

About Bahrudin Hrnjica

PhD in Mechanical Engineering, Microsoft MVP for Visual Studio and Development Technologies. Likes .NET, Math,Data Science, Evolutionary Algorithms, Machine Learning, Blogging.

Posted on 04/03/2014, in .NET and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s